ULTIMATECOMPRESSION BLOG

Vanaf vandaag is het UltimateCompression Blog een feit!

In dit artikel:

  • Wat is UltimateCompression?
  • Waarom UltimateCompression Blog?

 

UltimateCompression

UltimateCompression specialiseert zich in de ultieme sportcompressiekleding voor zowel mannen als vrouwen.

Zoals de naam al suggereert, biedt UltimateCompression niet zomaar compressiekleding, maar de ultieme compressiekleding; ultieme compressie, ultieme prestaties, ultieme pasvorm en ultiem draagcomfort!
Veel compressiekleding bevat een compressiewaarde van maximaal 10 à 15%. Op UltimateCompression vind je compressiekleding met een compressieniveau tot 45%.


UltimateCompression Blog

Compressiekleding wordt steeds vaker gebruikt in de sport. In de duursport is het fenomeen compressiekleding al enige tijd bekend. Vooral met het gebruik van compressiekousen. Ook overige sporten ontdekken inmiddels de voordelen van compressiekleding.
Bovendien wordt er steeds vaker onderzoek gedaan naar de werking van compressiekleding en wordt er steeds vaker over geschreven.
In het UltimateCompression Blog willen wij sporters vooral voorzien van informatie met betrekking tot de voordelen van compressiekleding. Dit zullen wij doen in de vorm van nieuwsberichten, onderzoeksresultaten, persberichten, foto's, video's, tips en columns.
 

Kortom, eigenlijk gewoon alles over compressiekleding!


Meer lezen?

Relevante blogs


Uitgelicht

Steeds meer voetballers ontdekken compressiekleding!

Steeds meer (prof)voetballers dragen compressiekleding en ontdekken de voordelen ervan. 
Lees meer..Knap'man Zoned Compression Shorts

Deze revolutionaire compressiebroek helpt lies- en hamstringblessures voorkomen en het herstel na inspanning versnellen.
Lees meer..


KLANTENSERVICE: 0228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur