COMPRESSIEKLEDING WINTERSPORT


Waarom?

Of je nou gaat skien, langlaufen of snowboarden, met het thermoshirt van Knap'man (merinowool) kun je zonder problemen de hele dag sporten in de winterse omstandigheden.

Je spieren krijgen extra energie en kracht en je rug wordt extra ondersteund. Daarnaast houdt de merino wol je lichaam extra warm.

UITGELICHT

1Gerichte compressie

De gepatenteerde, gerichte compressiezones stimuleren een actieve houding; borst vooruit, schouders naar achter en rug recht.
 

2Ventielatiezones

Optimale vochtregulatie en draagcomfort dankzij de speciale ventielatiezones in de rug.
 

3Betere core stability

Verbeterde core stability door de maximale steun en stabiliteit aan (onder)rug en buikspieren.
 
 

4Extra rugsteun

Aanzienlijk minder rugklachten dankzij de extra ondersteuning aan het bekken en de onderrug.
 

5Optimaal draagcomfort

Perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort dankzij gepatenteerd MaxClima™ textiel. Door de zogenaamde ‘shape retention’ en naadloze 3D-fabricage sluit het shirt perfect, naadloos om het lichaam.

6Speciaal Merino-Wol

Extra warmte, en optimaal ademend dankzij merino-wol in het shirt. Bovendien jeukt merinowol niet.

 

Aanbevolen door

Karin Klouwers

Schaatsleraar

Als schaatstrainer ben ik erg enthousiast over het nieuwe thermoshirt van Knapman. Het shirt is voorzien van Merinowol, waardoor het naast de rugondersteuning ook nog eens heerlijk warm en comfortabel aanvoelt.

Het shirt is echt bijzonder. Al je het aantrekt, veranderd direct je houding. Het geeft je hele romp steun en zorgt voor een compact gevoel. Je voelt de tegendruk bij de onderrug en geeft een aangenaam versterkend gevoel bij je rug.

Ik sta als trainer vele uren op het ijs om schaatsers te begeleiden. Dankzij het nieuwe shirt heb ik veel minder last van mijn rug en de kou. En ondanks dat ik allergisch ben voor wol, gaf de Merinowol geen jeukende uitslag na het dragen!

Ik zou het nieuwe shirt iedere schaatscoach, -trainer of -lesgever aanbevelen! Maar natuurlijk ook elke schaatsliefhebber!


Aanbevolen door

Harry Hageman

Skileraar Il Primo Bergen

Als skileraar, voornamelijk in Nederland, ben ik zeer enthousiast over het thermoshirt van Knapman (Knapman Wool red.).

Het shirt draagt zeer comfortabel, de rugondersteuning is werkelijk ondersteunend, ook voor iemand die vooralsnog geen klachten in deze richting kent. Bovendien houdt het je warm, zeker op de plaats(en), lage rug, waar skiers vaak over klagen.
De lengte van het shirt is iets langer dan bij vergelijkbare opties, en omdat het ook hier fantastisch aansluit, is het bij uitstek geschikt voor skiers.

Ik sta als skileraar vele uren op een outdoorskibaan om les te geven aan skiers van alle niveau's, dit betekent in Nederland helaas vaak onder zeer wisselende weersomstandigheden.
Het dragen van het speciaal voor de wintersport ontworpen Knapman shirt was voor mij een welkome verrassing.

Comfortabel, warm, ondersteunend, bewegingsvrijheid optimaal, en het ziet er fantastisch uit, Knapman gefeliciteerd!


 

Knap'man Wool

 

 

 

KLANTENSERVICE: 0228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur