JEROEN ZOET WINACTIE

Win een door Jeroen Zoet gesigneerde Bal!


Jeroen Zoet, keeper van PSV en huidig nummer één keeper van het Nederlands elftal, draagt tijdens iedere training en wedstrijd de Knap'man compressiekleding.

"De compressieshorts van Knap'man zijn beschikbaar in de kleuren van al mijn tenues. Hierdoor is er geen enkele training of wedstrijd dat ik zonder de broeken speel. Ik ben ook erg enthousiast over de lange compressiebroeken." 

 
Hoe maak ik kans op een gesigneerde bal?

Bij iedere bestelling op ultimatecompression.nl (t/m 18-10-2016) maak je kans om één van de vijf door Jeroen Zoet gesigneerde ballen te winnen.
 

⚽️ Plaats vóór 17-10-2016 een bestelling op ultimatecompression.nl.

⚽️ Geef in het bestelproces (op de checkout pagina) aan dat je kans wilt maken op een gesigneerde bal.

⚽️ Rond je bestelling af.

⚽️ Als je hebt gewonnen krijg je binnen vijf dagen na het einde van de actieperiode persoonlijk bericht.


SHOP DIRECT ONLINE:


ACTIEVOORWAARDEN

1. Onderstaande actievoorwaarden, uitgeschreven door Ultimatecompression / Shapewear Europe B.V., zijn van toepassing op de Jeroen Zoet winactie.

2. Iedereen die tussen vóór 16-10-2016 een bestelling plaatst, kan meedoen aan de winactie. Deelname is niet automatisch. U dient tijdens het bestelproces (op de checkout pagina) aan te geven dat u mee wilt doen.

3. De actie loopt tot en met dinsdag 18 oktober.

4. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na het einde van de actie persoonlijk geïnformeerd via e-mail.

5. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze

6. Ultimatecompression / Shapewear Europe B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actiewoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

7. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

8. Winnaars plaatsen een (openbaar) bericht op social media (Facebook, Instagram en/of twitter) met een leuke foto waarop de Knap'man compressiekleding én de gewonnen bal zichtbaar is.

9. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Knap'man / Shapewear Europe B.V.

 


 

KLANTENSERVICE: 0228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur