COMPRESSIEKLEDING GOLF

 


Waarom?

De compressiekleding van Knap'man stimuleert een actieve houding. Hierdoor kun je zonder enige moeite langere tijd op de golfbaan doorbrengen.

Ook rug- en schouderklachten worden verminderd door het dragen van de compressiekleding van Knap'man.

UITGELICHT

1Gerichte compressie

De unieke, gerichte compressiezones stimuleren een actieve houding; borst vooruit, schouders naar achter en rug recht.
 

2Ventielatiezones

Optimale vochtregulatie dankzij de speciale ventielatiezones. Zweet wordt direct afgevoerd, waardoor het lichaam en het shirt droog blijven.
 

3Minder rugklachten

Aanzienlijk minder rugklachten dankzij de extra ondersteuning aan het bekken en de onderrug.

 

4Betere core stability

Verbeterde core stability door de maximale steun en stabiliteit aan (onder)rug en buikspieren.
 

5Optimaal draagcomfort

Perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort dankzij gepatenteerd MaxClima™ textiel. Door de zogenaamde ‘shape retention’ en naadloze 3D-fabricage sluit het shirt perfect, naadloos om het lichaam.

Aanbevolen door

Golf

"Golf draait om stabiliteit vanuit de kern van je lichaam. Een aantal kernwoorden die mij hebben geholpen om handicap 7 te kunnen spelen: vertrouwen, soepelheid en een natuurlijke ongecompliceerde swing.

"Sinds ik Knapman ben gaan dragen, zijn naast mijn swing ook mijn scores veel stabieler geworden. Ik vertrouw meer op mijn natuurlijke swingbaan die ik zonder kracht en controle moeiteloos uit kan
voeren."

"De banen op de rug zorgen voor een perfecte achterswing. Mijn lichaam wordt als het ware als een elastiek opgedraait. Als ik terugkom in de downswing voel ik dat mijn lichaam stabieler blijft. De impact is zuiverder.
Tijdens het lopen van 18 holes merk ik dat Knapman shirts mij veel steun geven in mijn rug. Het shirt zorgt ervoor dat ik geen ontblote rug krijg tijdens de swing. Ik loop rechter en zelfs het putten is vooruit
gegaan door de stabiliteit in de onderrug."

"Ik voel duidelijk dat het materiaal van de shirts 'ademt' en dat het materiaal in de winter warm aanvoelt en in de zomer koel. Knapman is voor mij niet meer weg te denken.
Het klinkt tegenstrijdig maar tijdens een ronde ben ik minder uitgeput en heb ik hogere scores."


Aanbevolen door

Han Tijshen

Fysiotherapeut N.E.C. Nijmegen

Ik zocht al lang naar een broek die zowel het spierstelsel als het bekken en de lage rug kon ondersteunen. In samenwerking met Knap'man is deze ontwikkeld. Eindelijk!

Al bijna drie jaar was ik op zoek naar een product zoals de Zoned Compression Shorts van Knap'man. Als fysiotherapeut bij N.E.C. ben ik dagelijks bezig met blessurepreventie. Vooral voor de lies- en hamstringblessures zocht ik jarenlang naar innovatieve producten. Ik ben trots dat ik heb kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van dit nieuwe product. Ik denk dat het een fantastische ontwikkeling is voor sporters. Mijn spelers waren direct enthousiast en willen alleen nog maar broeken van Knap'man. Inmiddels spelen sommige jongens zelfs met de shirts.
 
 

 

KLANTENSERVICE: 0228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur