COMPRESSIEKLEDING CROSSFIT 

Waarom?

Omdat jij het maximale wilt vergen van je lichaam in de CrossFit-Box!

Functionele CrossFit trainingen, met functionele compressiekleding:
•    Minder blessures
•    Extra uithoudingsvermogen
•    Sneller herstel
•    Betere Core Stability en coördinatie

Zorg er voor dat blessures je niet tegenhouden in het behalen van maximale resultaten! Haal jouw voordeel uit de Knap’man compressiekleding en verg nóg meer van je lichaam.

Uitgelicht

1Total Body Support

Ondersteuning aan het hele lichaam dankzij de gerichte compressiezones en naadloze 3D-fabricage.

2Core Stability

Optimale core stability dankzij extra steun en stabiliteit aan de (onder)rug en buikspieren.
 

3Maximale rugondersteuning

Minder rugklachten dankzij de maximale rugondersteuning van zowel het shirt als de short.

 

4Extra krachtige werking

De combinatie van de compressiebroek en het compressieshirt geeft een bijzonder krachtige werking.

5Blessures voorkomen

Optimale werking bij de behandeling en preventie van bovenbeenblessures en rugklachten.

6Recovery

Sneller herstel dankzij een verbeterde bloedcirculatie in de spieren. Merkbaar minder spierpijn.
Aanbevolen door

Rens van Eijden

Profvoetballer N.E.C. Nijmegen

Als topsporter ben ik geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Ik heb deze compressieshort getest en het geeft enorm veel steun zonder irritant te knellen en mijn bewegingen te belemmeren. Ik heb hem elke training en elke wedstrijd aan.

Rens heeft actief bijgedragen in de ontwikkeling van deze compressie-broek. Na uitgebreid testen en bijstellen hebben we een topproduct gemaakt dat in de praktijk uitgebreid is getest. De shorts geven een maximale compressie bij een maximale bewegingsvrijheid [red.].


Victor Pálsson

Profvoetballer eredivisie

"De afgelopen jaren heb ik te maken gehad met diverse schouderblessures. Door de compressieshirts van Knap'man zijn mijn klachten enorm verminderd. Sinds kort voetbal ik ook met de shorts van Knap'man".

"Via deze weg wil ik het team van Knap'man bedanken. Hun producten zorgen ervoor dat ik minder last heb van blessures en dat ik betere prestaties kan leveren. De short zorgt ervoor dat ik net een beetje extra kan geven en in het profvoetbal kan dat natuurlijk het verschil maken. Bedankt!"


Aanbevolen door

Vincent Dos

Amateurvoetballer

Sinds drie weken ben ik in bezit van één van de broekjes van Knap’man en sindsdien sport ik er altijd mee! Via een vriend kwam ik met deze broekjes in aanraking.

Ik heb heel vaak blessures aan mijn hamstrings en ben daarom ook naar een sportspeciaalzaak geweest. Zij konden mij echter niet goed helpen. Ik kreeg een neopreen broekje mee, maar de broekjes van Knap’man voelen veel beter. Ik heb het idee dat mijn spieren goed warm gehouden worden.Ik heb gekozen voor een 45% broekje en daar ben ik erg blij mee. Doordat ze zo strak zitten heb ik het gevoel dat ik beter beschermd ben. Tot nu toe heb ik tijdens trainingen en wedstrijden nog geen last gehad van mijn hamstrings en voor mij is dat vrij uniek, zeker na de blessures van vorig seizoen. Ik hoop dat ik door de broekjes van Knap’man de komende seizoenen blessurevrij door kan komen.

Mijn eerste indruk is in ieder geval zeer positief!


Han Tijshen

Fysiotherapeut N.E.C. Nijmegen

Ik zocht al lang naar een broek die zowel het spierstelsel als het bekken en de lage rug kon ondersteunen. In samenwerking met Knap'man is deze ontwikkeld. Eindelijk!

Al bijna drie jaar was ik op zoek naar een product zoals de Zoned Compression Shorts van Knap'man. Als fysiotherapeut bij N.E.C. ben ik dagelijks bezig met blessurepreventie. Vooral voor de lies- en hamstringblessures zocht ik jarenlang naar innovatieve producten. Ik ben trots dat ik heb kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van dit nieuwe product. Ik denk dat het een fantastische ontwikkeling is voor sporters. Mijn spelers waren direct enthousiast en willen alleen nog maar broeken van Knap'man. Inmiddels spelen sommige jongens zelfs met de shirts.
  

KLANTENSERVICE: 0228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur