COMPRESSIEKLEDING PAARDRIJDEN


Waarom?

De compressiekleding van Knap'man stimuleert een actieve houding. Het dragen van de Knap'man compressiekleding geeft je houding een positieve impuls.

Het geeft je rug en schouders extra steun. Hierdoor worden rugklachten verminderd en ben je beter in staat om langdurige tijd te paardrijden.

UITGELICHT

1Gerichte compressie

De unieke, gerichte compressiezones stimuleren een actieve houding; borst vooruit, schouders naar achter en rug recht.
 

2Ventielatiezones

Optimale vochtregulatie dankzij de speciale ventielatiezones. Zweet wordt direct afgevoerd, waardoor het lichaam en het shirt droog blijven.
 

3Minder rugklachten

Aanzienlijk minder rugklachten dankzij de extra ondersteuning aan het bekken en de onderrug.

 

4Betere core stability

Verbeterde core stability door de maximale steun en stabiliteit aan (onder)rug en buikspieren.
 

5Optimaal draagcomfort

Perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort dankzij gepatenteerd MaxClima™ textiel. Door de zogenaamde ‘shape retention’ en naadloze 3D-fabricage sluit het shirt perfect, naadloos om het lichaam.

Aanbevolen door

Spring/Dressuur Ruiter

"Ik draag al een aantal maanden Knap’man compressiekleding tijdens het paardrijden, zowel in de dressuur als met springen. Oorspronkelijk heb ik de shirts gekocht om spieren en onderrrug warm te houden, aangezien het in de buitenbak in het najaar en in de winter erg koud kan worden."

"Knap’man helpt mij zelfs om rechter op mijn paard te zitten, waardoor ik beter kan communiceren met mijn paard en betere resultaten heb bereikt."

"Met koud weer is Knapman ook ideaal. Als ruiter is men toch de meeste tijd buiten in de kou en draagt in de winter meestal dikke kleren. Na het rijden drogen de kleren niet op en koelt het hele lichaam af. Knapman voert vocht direct af. Zelfs als ik intensief gereden heb stap ik droog en warm van mijn paard af.


Aanbevolen door

Han Tijshen

Fysiotherapeut N.E.C. Nijmegen

Ik zocht al lang naar een broek die zowel het spierstelsel als het bekken en de lage rug kon ondersteunen. In samenwerking met Knap'man is deze ontwikkeld. Eindelijk!

Al bijna drie jaar was ik op zoek naar een product zoals de Zoned Compression Shorts van Knap'man. Als fysiotherapeut bij N.E.C. ben ik dagelijks bezig met blessurepreventie. Vooral voor de lies- en hamstringblessures zocht ik jarenlang naar innovatieve producten. Ik ben trots dat ik heb kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van dit nieuwe product. Ik denk dat het een fantastische ontwikkeling is voor sporters. Mijn spelers waren direct enthousiast en willen alleen nog maar broeken van Knap'man. Inmiddels spelen sommige jongens zelfs met de shirts.
 


 

KLANTENSERVICE: 0228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur