AANBEVOLEN DOOR SPORTERS

Topsport en breedtesport ontdekken unieke werking van Knap'man® compressiekleding

 

Aanbevolen door

Desiree van Lunteren

Speelster Ajax en Oranje vrouwen

"Tot nu toe bevalt de compressiebroek mij erg goed en raad ik hem ook zeker aan om te dragen. Ik heb minder last van mijn liezen en bovenbeen spieren. Het seizoen is voor mij nog erg lang want het WK staat voor de deur. De compressiebroeken gaan mij hier zeker bij helpen."


Rens van Eijden

Profvoetballer N.E.C. Nijmegen

Als topsporter ben ik geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Ik heb deze compressieshort getest en het geeft enorm veel steun zonder irritant te knellen en mijn bewegingen te belemmeren. Ik heb hem elke training en elke wedstrijd aan.

Rens heeft actief bijgedragen in de ontwikkeling van deze compressie-broek. Na uitgebreid testen en bijstellen hebben we een topproduct gemaakt dat in de praktijk uitgebreid is getest. De shorts geven een maximale compressie bij een maximale bewegingsvrijheid [red.].


Victor Pálsson

Profvoetballer eredivisie

"De afgelopen jaren heb ik te maken gehad met diverse schouderblessures. Door de compressieshirts van Knap'man zijn mijn klachten enorm verminderd. Sinds kort voetbal ik ook met de shorts van Knap'man".

"Via deze weg wil ik het team van Knap'man bedanken. Hun producten zorgen ervoor dat ik minder last heb van blessures en dat ik betere prestaties kan leveren. De short zorgt ervoor dat ik net een beetje extra kan geven en in het profvoetbal kan dat natuurlijk het verschil maken. Bedankt!"


Richard de Bock

Atleet

"Mijn hamstrings zijn een zeer zwakke plek van mijn lichaam. Sinds ik de compressiebroek van Knap'man draag heb ik geen hamstringblessures meer gehad.
Bij de eerste keer dat ik de short droeg verbeterde ik ook direct mijn persoonlijk record bij hink-stap-sprong."

"Ik sport niet meer zonder."


Aanbevolen door

Meryem Uslu

Muaythai

Meryam: "Ik ben zeer tevreden met de producten van Knap'man en verrast hoe de kleding helpt bij de recovery. Na een training voel ik (bijna) geen spierpijn, vooral in mijn benen.
Naast het compressieshirt en compressieshort van Knap'man heb ik ook de Knap'man Sport-BH getest. Eerst voelde het wat onwennig aan, omdat ik normaal gesproken een Sport-BH zonder push-up gebruik. Later, tijdens de training, zat de Knap'man Sport-BH erg goed en comfortabel. Top product!"

Successen Meryem:

  • IMC Wereldkampioen Muaythai (tot 57 kg)
  • IPTA Europees kampioen Muaythai (tot 56.7)
  • Meerdere malen Duits Kampioen MUD/IPTA/WKA

 


Melissa

Intensief hardloopster

"Knapman is voor mij de ideale onderkleding tijdens het hardlopen op het strand. Ik train het hele jaar door ieder ochtend op het strand, ook als het regent of stormt.
Knap’man compressiekleding houdt mijn spieren en nieren warm en droog, ook tijdens intensieve training."

"Bovendien zorgen de compressiezones voor een betere lichaamshouding. Hierdoor ga ik rechter lopen en kan ik veel beter ademen tijdens het hardlopen.
Zelfs als het ijskoud is blijven de spieren warm en zijn huid en shirt na het hardlopen droog."

 


Paco van Moorsel

Profvoetballer

Bij N.E.C. ben ik in aanraking gekomen met de compressiekleding van Knap'man. Sindsdien train en speel ik met de compressieshort. Ik merk dat de short extra stabiliteit geeft aan mijn bovenbeenspieren. Het geeft me het gevoel dat ik een stap extra kan zetten, zonder dat ik geblesseerd kan raken.

Tijdens de reis naar ons trainingskamp in Marbella heb ik de lange compressiebroek gedragen. Nu draag ik de lange broek ook na mijn trainingen en wedstrijden en slaap ik er zelfs in. Als ik dan wakker wordt, merk ik echt dat mijn spieren minder vermoeid zijn van de training. De broek bevordert het herstel van mijn spieren!


Kevin Burmester

Weltmeister Kickboksen

"De compressiekleding van Knap'man werkt bijzonder effectief bij de preventie en behandeling van blessures en helpt ook bij het herstellen na een zware training. Bovendien wordt ik er niet door beperkt in mijn bewegingen tijdens het kickboksen. Dat vind ik het belangrijkste voordeel van Knap'man"


  

Ook aanbevolen door de breedtesport


Aanbevolen door

Vincent Dos

Amateurvoetballer

Sinds drie weken ben ik in bezit van één van de broekjes van Knap’man en sindsdien sport ik er altijd mee! Via een vriend kwam ik met deze broekjes in aanraking.

Ik heb heel vaak blessures aan mijn hamstrings en ben daarom ook naar een sportspeciaalzaak geweest. Zij konden mij echter niet goed helpen. Ik kreeg een neopreen broekje mee, maar de broekjes van Knap’man voelen veel beter. Ik heb het idee dat mijn spieren goed warm gehouden worden.Ik heb gekozen voor een 45% broekje en daar ben ik erg blij mee. Doordat ze zo strak zitten heb ik het gevoel dat ik beter beschermd ben. Tot nu toe heb ik tijdens trainingen en wedstrijden nog geen last gehad van mijn hamstrings en voor mij is dat vrij uniek, zeker na de blessures van vorig seizoen. Ik hoop dat ik door de broekjes van Knap’man de komende seizoenen blessurevrij door kan komen.

Mijn eerste indruk is in ieder geval zeer positief!


Carolien Filippo

RKHVV dames 1

Tot nu toe bevalt het broekje erg goed. Ik draag het zowel met trainingen als wedstrijden. We zijn tot nu toe nog ongeslagen en ik heb zelfs gescoord in de eerste wedstrijd waarin ik het broekje droeg! Maar of dit nu aan het broekje ligt...

In ieder geval vind ik het erg prettig dragen en ben ik tot nu toe blessurevrij. Ik heb geen last van mijn hamstrings (wat met name mijn probleem is) en ook na de wedstrijd beduidend minder last van stijfheid.


Aanbevolen door

Golf

"Golf draait om stabiliteit vanuit de kern van je lichaam. Een aantal kernwoorden die mij hebben geholpen om handicap 7 te kunnen spelen: vertrouwen, soepelheid en een natuurlijke ongecompliceerde swing.

"Sinds ik Knapman ben gaan dragen, zijn naast mijn swing ook mijn scores veel stabieler geworden. Ik vertrouw meer op mijn natuurlijke swingbaan die ik zonder kracht en controle moeiteloos uit kan
voeren."

"De banen op de rug zorgen voor een perfecte achterswing. Mijn lichaam wordt als het ware als een elastiek opgedraait. Als ik terugkom in de downswing voel ik dat mijn lichaam stabieler blijft. De impact is zuiverder.
Tijdens het lopen van 18 holes merk ik dat Knapman shirts mij veel steun geven in mijn rug. Het shirt zorgt ervoor dat ik geen ontblote rug krijg tijdens de swing. Ik loop rechter en zelfs het putten is vooruit
gegaan door de stabiliteit in de onderrug."

"Ik voel duidelijk dat het materiaal van de shirts 'ademt' en dat het materiaal in de winter warm aanvoelt en in de zomer koel. Knapman is voor mij niet meer weg te denken.
Het klinkt tegenstrijdig maar tijdens een ronde ben ik minder uitgeput en heb ik hogere scores."


Spring/Dressuur Ruiter

"Ik draag al een aantal maanden Knap’man compressiekleding tijdens het paardrijden, zowel in de dressuur als met springen. Oorspronkelijk heb ik de shirts gekocht om spieren en onderrrug warm te houden, aangezien het in de buitenbak in het najaar en in de winter erg koud kan worden."

"Knap’man helpt mij zelfs om rechter op mijn paard te zitten, waardoor ik beter kan communiceren met mijn paard en betere resultaten heb bereikt."

"Met koud weer is Knapman ook ideaal. Als ruiter is men toch de meeste tijd buiten in de kou en draagt in de winter meestal dikke kleren. Na het rijden drogen de kleren niet op en koelt het hele lichaam af. Knapman voert vocht direct af. Zelfs als ik intensief gereden heb stap ik droog en warm van mijn paard af. 

En door trainers..

 

Aanbevolen door

Karin Klouwers

Schaatsleraar

Als schaatstrainer ben ik erg enthousiast over het nieuwe thermoshirt van Knapman. Het shirt is voorzien van Merinowol, waardoor het naast de rugondersteuning ook nog eens heerlijk warm en comfortabel aanvoelt.

Het shirt is echt bijzonder. Al je het aantrekt, veranderd direct je houding. Het geeft je hele romp steun en zorgt voor een compact gevoel. Je voelt de tegendruk bij de onderrug en geeft een aangenaam versterkend gevoel bij je rug.

Ik sta als trainer vele uren op het ijs om schaatsers te begeleiden. Dankzij het nieuwe shirt heb ik veel minder last van mijn rug en de kou. En ondanks dat ik allergisch ben voor wol, gaf de Merinowol geen jeukende uitslag na het dragen!

Ik zou het nieuwe shirt iedere schaatscoach, -trainer of -lesgever aanbevelen! Maar natuurlijk ook elke schaatsliefhebber!


Aanbevolen door

Harry Hageman

Skileraar Il Primo Bergen

Als skileraar, voornamelijk in Nederland, ben ik zeer enthousiast over het thermoshirt van Knapman (Knapman Wool red.).

Het shirt draagt zeer comfortabel, de rugondersteuning is werkelijk ondersteunend, ook voor iemand die vooralsnog geen klachten in deze richting kent. Bovendien houdt het je warm, zeker op de plaats(en), lage rug, waar skiers vaak over klagen.
De lengte van het shirt is iets langer dan bij vergelijkbare opties, en omdat het ook hier fantastisch aansluit, is het bij uitstek geschikt voor skiers.

Ik sta als skileraar vele uren op een outdoorskibaan om les te geven aan skiers van alle niveau's, dit betekent in Nederland helaas vaak onder zeer wisselende weersomstandigheden.
Het dragen van het speciaal voor de wintersport ontworpen Knapman shirt was voor mij een welkome verrassing.

Comfortabel, warm, ondersteunend, bewegingsvrijheid optimaal, en het ziet er fantastisch uit, Knapman gefeliciteerd!


KLANTENSERVICE: 0228-593359
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur